Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی منوچهری روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا آمار شکایت‌های مردم اصفهان از سرویس مدارس را  اعلام نکرد و افزود: با این وجود  شکایت‌ مردم از عملکرد سرویس‌های مدارس در سال تحصیلی گذشته نسبت به سال قبل آن ۵۰ درصد کاهش داشته است.

وی گفت: با توجه به سرویس‌دهی به بیش از ۷۰ هزار دانش‌آموز در شهر اصفهان،شکایاتی از سوی استفاده‌کننده‌ها واصل می‌شود که این شکایت‌ها توسط واحد امور شرکت‌ها و واحد بازرسی سازمان بصورت تلفنی و حضوری ارائه و رسیدگی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان اظهارداشت: طبق ارزیابی صورت گرفته از اولیای دانش‌آموزان در یک طرح عملیاتی بصورت تلفنی حدود ۸۰ درصد والدین  از نحوه سرویس‌دهی شرکت‌ها و رانندگان رضایت کامل داشته‌اند.

وی با بیان اینکه تمامی سرویس‌های مدارس شهر اصفهان توسط شرکت‌های حمل‌ونقل دانش‌آموزی تحت نظارت سازمان تاکسیرانی فعالیت می‌کنند و ادامه داد: خودروهای طرف قرارداد با شرکت‌ها و دارای مجوز از این سازمان هستند.

منوچهری درخصوص استانداردها و معیارهای موردنیاز برای خودروهای ویژه سرویس مدارس خاطرنشان کرد: استفاده از خودروهای مدل بالا، داشتن وضعیت ظاهری و داخلی مناسب، معاینه فنی، بیمه‌نامه معتبر و وسایل سرمایشی و گرمایشی مناسب از جمله شرایط موردنیاز برای سرویس‌های مدارس است.

وی همچنین درباره نحوه گزینش رانندگان سرویس‌های مدارس تصریح کرد: افراد متقاضی برای همکاری با شرکت‌های حمل‌ونقل دانش‌آموزی باید در ابتدا به این شرکت‌ها مراجعه و با ارائه مدارک شناسائی وخودرو، گواهینامه پایه دوم، در مراحل بعدی کارت سلامت انجام دوره‌های آموزشی سازمان را اخذ و استعلامات فردی مانند نداشتن اعتیاد و سوء پیشینه و تائیدیه اماکن انجام دهند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: اکنون حدود هشت هزار دستگاه خودروی فعال در سرویس مدارس زیر پوشش ۵۱ شرکت حمل‌ونقل دانش‌آموزی وظیفه سرویس‌دهی به حدود ۷۳ هزار دانش‌آموز را دارند.  

وی بیان کرد: سازمان تاکسیرانی، ماموران راهور و مدیران و رابطان یا بازرسان شرکت‌ها در طول سال تحصیلی کنترل و بازرسی ویژه‌ای در مدارس دارند که مواردی از جمله تعداد سرنشین، داشتن مجوز و گردانه تاکسیرانی، تابلو آرم و علائم و نیز لباس فرم مخصوص را مورد بررسی قرار می‌دهند.

منوچهری افزود: لایحه نرخ کرایه سرویس مدارس در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به شورای اسلامی شهر اصفهان ارائه شده و در حال طی فرآیند قانونی به‌منظور تصویب است که پس از تصویب در شورای شهر و فرمانداری به اطلاع اولیاء دانش آموزان خواهد رسید.

در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بیش از۹۲۰ هزار و۵۰۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در پنج هزار و۳۰۰ آموزشگاه استان اصفهان تحصیل خواهند کرد.

۶۰۲۲/ ۷۱۳۵

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر اصفهان دوره های آموزشی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شورای اسلامی شهر شهرداری قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله