Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@11:00:34 GMT

رونمایی از نرم افزار سرویس مدارس در دو منطقه اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۵۱۵۸۶

رونمایی از نرم افزار سرویس مدارس در دو منطقه اصفهان

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: از اول مهرماه امسال تعداد ۷۲ هزار دانش‌آموز به وسیله ۱۰ هزار خودرو در قالب ۵۰ شرکت حمل و نقل سرویس مدارس به مدرسه می‌روند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هادی منوچهری ظهر امروز (یکشنبه) در نشست خبری ستاد مهر سال تحصیلی ۹۸-۹۷ با اشاره به آغاز فعالیت ستاد مهر اظهارکرد: در ستاد مهر همگرایی‌های بسیار خوبی در حوزه حمل و نقل و ترافیک شهر اصفهان وجود دارد و باعث هم افزایی سازمان ها و دستگاه‌های مختلف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسئولان و مدیران ستاد مهر در تلاش هستند تا از اول مهر با بهترین شرایط و تسهیل امور، حمل و نقل شهر پوشش داده شود تا وقفه‌ای در تردد خودروها ایجاد نشود، تصریح کرد: وظیفه اصلی ستاد مهر هماهنگی حمل ونقل و عبور و مرورها است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: از یکم تا ۱۵ مهرماه روان‌سازی تردد سرویس ها آغاز و بازرسان تاکسیرانی وضعیت سرویس مدارس از لحاظ ظرفیت خودروها، مدارک و مجوز رانندگان، پوشش راننده و نحوه سوار و پیاده کردن دانش آموزان را بررسی و ارزیابی می کنند.

وی با بیان اینکه امسال همزمان با بازگشایی مدارس تعداد ۷۲ هزار دانش آموز به وسیله ۱۰ هزار خودرو در قالب ۵۰ شرکت حمل ونقل سرویس مدارس راهی مدرسه می‌شوند، افزود: کلانشهر اصفهان بعد از تهران و مشهد سومین شهر کشور از نظر تعداد دانش آموزانی است که از سرویس استفاده می کنند.

منوچهری خاطرنشان کرد: تمام ۵۰ شرکت حمل ونقل سرویس مدارس دارای مجوز هستند، رانندگان آنها آموزش دیده، فیلترها را گذرانده اند و گزینش‌های لازم از آنها انجام شده است.

افزایش ۱۲ درصدی نرخ سرویس مدارس

وی با اشاره به افزایش نرخ سرویس مدارس اظهارکرد: نرخ سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید تنها ۱۲ درصد افزایش پیدا کرده است، به همین دلیل روزانه تعداد زیادی از رانندگان سرویس مدارس درخواست افزایش مبلغ دارند و از سوی دیگر خانواده ها از بابت افزایش قیمت دغدغه دارند، این در حالی است که سازمان تاکسیرانی سعی کرده افزایش قیمت ها را به گونه‌ای تعریف کند که فشاری به معیشت رانندگان و خانواده‌ها وارد نشود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: تعداد ۱۰ هزار خودرو برای سرویس مدارس به کار گرفته شده که تعداد زیادی از آنها تاکسی خودروهای شخصی است که با طی کردن مراحل قانونی به سرویس مدارس اضافه شده است.

وی ادامه داد: در این فرایند سازمان تاکسیرانی آموزش رانندگان را در دستور کار قرار داده و تمام رانندگان سرویس مدارس در دوره‌های آموزشی شرکت کرده اند، ضمن اینکه در آبان ماه بازآموزی رانندگان انجام خواهد شد.

رونمایی از نرم افزار سرویس مدارس

منوچهری در خصوص رعایت ظرفیت تعداد دانش آموزان در سرویس مدارس تصریح کرد: یکی از مشکلات سرویس مدارس در تمام کلانشهرها ظرفیت خودرو است، امسال مقرر شده هر سرویس مدرسه چهار نفر دانش آموز را جابه جا کند، اما گاهی در مقطع دبستان با توجه به جثه کوچک دانش آموزان تا پنج نفر نیز پذیرش می شود.

وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار در دو منطقه شهر اصفهان نرم افزار سرویس مدارس به صورت پایلوت اجرا و در آینده برای کل مناطق شهر انجام شود، گفت: این نرم افزار باعث می شود والدین به بهترین شکل ممکن از وضعیت سوار و پیاده شدن دانش آموز خود به صورت پیامک مطلع شوند و سازمان تاکسیرانی نیز نظارت و مدیریت بهتری بر تاکسی ها خواهد داشت، همچنین شفاف سازی ریالی از دیگر مزایای این نرم افزار به شمار می رود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان در خصوص لباس فرم رانندگان سرویس مدارس تصریح کرد: برای آقایان راننده سرویس مدارس لباس فرم در نظر گرفته شده که رونمایی از این لباس‌ها طی چند روز آینده انجام می شود، اما برای فرم بانوان در حال تصمیم گیری هستیم تا در آبان یا آذر ماه این اقدام صورت گیرد.

وی ادامه داد: هزینه فرم های آماده شده که با قیمتی بسیار مناسب‌تر از بازار تهیه شده است، به صورت اقساط از حقوق رانندگان برداشت می‌شود. انتخاب نوع، رنگ و جنس فرم مدارس توسط شرکت های سرویس مدارس و رانندگان انجام شد تا کمترین مقاومت را در این باره داشته باشیم.

اصفهان کم شکایت‌ترین استان‌های کشور در بحث سروس مدارس

وی تاکید کرد: کلانشهر اصفهان در بحث سرویس مدارس جزو کم شکایت‌ترین استان‌های کشور است، اما به دنبال بهبود مستمر شرایط سرویس مدارس هستیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان در خصوص فعالیت تاکسی‌های اینترنتی، تصریح کرد: به کاربردن واژه تاکسی های اینترنتی برای اپلیکیشن های موجود مناسب نیست، چون آنها مسافربران شخصی اینترنتی بوده و تاکسی محسوب نمی‌شوند.

وی افزود: طبق مواد ۹، ۳۱ و ۳۲ قانون حمل ونقل، مدیریت و نظارت بر خودروهای حمل ونقل عمومی با سازمان تاکسیرانی است، از این رو با قاطعیت اعلام می کنم که تاکسیرانی هیچگونه نظارتی بر مسافربرهای اینترنتی ندارد و البته مجوز فعالیت آنها نیز توسط وزارت صنعت و معدن و کسب و کارهای فضای مجازی صادر شده است.

منوچهری با بیان اینکه پدیده مسافربرهای شخصی اینترنتی نوظهور است، افزود: حدود دو سال پیش در کشور و از یک سال پیش در اصفهان این مسافربرها فعالیت خود را آغاز کرده اند و به واسطه همین اتفاق، درگیری‌های قانونی به وجود آمده که تاکنون رفع نشده است.

وی تاکید کرد: شهرداری باید از نظر قانونی حمایت شود تا بتواند به موضوع مسافربرهای اینترنتی ورود پیدا کند چرا که این سازمان در مدیریت جدید قصد ندارد مشکلات به ارث رسیده حمل ونقل را به مدیران بعدی انتقال دهد.

رفع مشکل مسافربرهای شخصی اینترنتی عزم ملی می‌خواهد

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان تصریح کرد: کارگروهی در سازمان تاکسیرانی اصفهان برای بررسی فعالیت مسافربرهای شخصی اینترنتی تشکیل شده، اما تا عزم ملی نباشد مشکل رفع نخواهد شد چرا که تاکسیرانی یک ضلع، شهروندان ضلع دوم و قوه قضاییه ضلع سوم است.

وی ادامه داد: موضوع مسافربران شخصی اینترنتی فراسازمانی است، با این حال اقدامات قانونی را پیگیری می‌کنیم.

منوچهری با بیان اینکه طی چند ماه اخیر در این راستا بالغ بر  ۱۶ مکاتبه قانونی با قوه قضاییه، فرمانداری و وزارت صنعت و معدن انجام شده است، گفت: باید از سوی مدیریت شهری موضوع فراسازمانی دیده شود.

وی با تاکید بر اینکه تاکسی‌های زرد رنگ پلاک «ت» به زودی درقالب اپلیکیشن اینترنتی شروع به فعالیت می‌کنند، اظهارکرد: درصدد هستیم به این موضوع ورود پیدا کنیم تا بخشی از سهم تاکسی اینترنتی را رانندگان خودروها زرد پلاک «ت» بگیرند، بر همین اساس ۱۳ نفر به عنوان نماینده رانندگان انتخاب شدند تا پیگیر بحث تاکسی‌های اینترنتی باشند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان تاكسيراني اصفهان ستاد مهر سرويس مدارس اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۱۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، با اشاره به ابلاغ آئین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهار کرد: تدوین این آئین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه در مورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آئین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تأیید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، افزود: این آئین‌نامه تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته محمدی، مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تأیید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین در صورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6091482 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  • حمل بار عجیب توسط یک تاکسی/ معرفی تاکسیران به هیات انضباطی
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی