Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@13:01:43 GMT

مهر امسال ۷۲ هزار دانش آموز با سرویس به مدرسه می‌روند

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۵۰۳۹۷

مهر امسال ۷۲ هزار دانش آموز با سرویس به مدرسه می‌روند

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: از اول مهرماه امسال تعداد ۷۲ هزار دانش‌آموز به وسیله ۱۰ هزار خودرو در قالب ۵۰ شرکت حمل و نقل سرویس مدارس به مدرسه می‌روند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هادی منوچهری ظهر امروز (یکشنبه) در نشست خبری ستاد مهر سال تحصیلی ۹۸-۹۷ با اشاره به آغاز فعالیت ستاد مهر اظهارکرد: در ستاد مهر همگرایی‌های بسیار خوبی در حوزه حمل و نقل و ترافیک شهر اصفهان وجود دارد و باعث هم افزایی سازمان ها و دستگاه‌های مختلف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسئولان و مدیران ستاد مهر در تلاش هستند تا از اول مهر با بهترین شرایط و تسهیل امور حمل و نقل شهر پوشش داده شود تا وقفه‌ای در امر عبور و مرور خودروها ایجاد نشود، تصریح کرد: وظیفه اصلی ستاد مهر هماهنگی حمل ونقل و عبور و مرور است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: از یکم تا ۱۵ مهرماه روان‌سازی تردد سرویس ها آغاز و بازرسان تاکسیرانی وضعیت سرویس مدارس از لحاظ ظرفیت خودروها، مدارک و مجوز رانندگان، پوشش راننده و نحوه سوار و پیاده کردن دانش آموزان توسط بازرسان در سازمان تاکسیرانی بررسی و ارزیابی می شود.

وی با بیان اینکه امسال همزمان با بازگشایی مدارس تعداد ۷۲ هزار دانش آموز به وسیله ۱۰ هزار خودرو در قالب ۵۰ شرکت حمل ونقل سرویس مدارس راهی مدرسه می‌شوند، افزود: کلانشهر اصفهان بعد از تهران و مشهد سومین شهر کشور از نظر تعداد دانش آموزانی است که از سرویس استفاده می کنند.

منوچهری خاطرنشان کرد: تمام ۵۰ شرکت حمل ونقل سرویس مدارس دارای مجوز هستند، رانندگان آنها آموزش دیده، فیلترها را گذرانده اند و گزینش‌های لازم از آنها انجام شده است.

افزایش ۱۲ درصدی نرخ سرویس مدارس

وی با اشاره به افزایش نرخ سرویس مدارس اظهارکرد: نرخ سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید تنها ۱۲ درصد افزایش پیدا کرده است، به همین دلیل روزانه تعداد زیادی از رانندگان سرویس مدارس درخواست افزایش مبلغ دارند و از سوی دیگر خانواده ها از بابت افزایش قیمت دغدغه دارند، این در حالی است که سازمان تاکسیرانی سعی کرده افزایش قیمت ها را به گونه‌ای تعریف کند که فشاری به معیشت رانندگان و خانواده‌ها وارد نشود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: تعداد ۱۰ هزار خودرو برای سرویس مدارس به کار گرفته شده که تعداد زیادی از آنها تاکسی زرد نیست و خودروهای شخصی است که با طی کردن مراحل قانونی به سرویس مدارس اضافه شده است.

وی ادامه داد: در این فرایند سازمان تاکسیرانی آموزش رانندگان را در دستور کار قرار داده و تمام رانندگان سرویس مدارس در دوره‌های آموزشی شرکت کرده اند، ضمن اینکه در آبان ماه بازآموزی رانندگان انجام خواهد شد.

رونمایی از نرم افزار سرویس مدارس

منوچهری در خصوص رعایت ظرفیت تعداد دانش آموزان در سرویس مدارس تصریح کرد: یکی از مشکلات سرویس مدارس در تمام کلانشهرها ظرفیت خودرو است، امسال مقرر شده هر سرویس مدرسه چهار نفر دانش آموز را جابه جا کند، اما گاهی در مقطع دبستان با توجه به جثه کوچک دانش آموزان، تا پنج نفر نیز پذیرش می شود.

وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار در دو منطقه شهر اصفهان نرم افزار سرویس مدارس به صورت پایلوت اجرا و در آینده برای کل مناطق شهر انجام شود، گفت: این نرم افزار باعث می شود والدین به بهترین شکل ممکن از وضعیت سوار و پیاده شدن دانش آموز خود به صورت پیامک مطلع شوند و سازمان تاکسیرانی نیز نظارت و مدیریت بهتری بر تاکسی ها خواهد داشت، همچنین شفاف سازی ریالی از دیگر مزایای این نرم افزار به شمار می رود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان در خصوص لباس فرم رانندگان سرویس مدارس تصریح کرد: برای آقایان راننده سرویس مدارس لباس فرم در نظر گرفته شده که رونمایی از این لباس‌ها طی چند روز آینده انجام می شود، اما برای فرم بانوان در حال تصمیم گیری هستیم تا در آبان یا آذر ماه این اقدام صورت گیرد.

وی ادامه داد: هزینه فرم های آماده شده که با قیمتی بسیار مناسب‌تر از بازار تهیه شده است، به صورت اقساط از حقوق رانندگان برداشت می‌شود.

منوچهری خاطرنشان کرد: انتخاب نوع، رنگ و جنس فرم مدارس توسط شرکت های سرویس مدارس و رانندگان انجام شد تا کمترین مقاومت را در این باره داشته باشیم.

اصفهان کم شکایت‌ترین استان‌های کشور در بحث سروس مدارس

وی تاکید کرد: کلانشهر اصفهان در بحث سرویس مدارس جزو کم شکایت‌ترین استان‌های کشور است، اما به دنبال بهبود مستمر شرایط سرویس مدارس هستیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان در خصوص فعالیت تاکسی‌های اینترنتی، تصریح کرد: به کاربردن واژه تاکسی های اینترنتی برای اپلیکیشن های موجود مناسب نیست، چون آنها مسافربران شخصی اینترنتی بوده و تاکسی محسوب نمی‌شوند.

وی افزود: طبق مواد ۹، ۳۱ و ۳۲ قانون حمل ونقل، مدیریت و نظارت بر خودروهای حمل ونقل عمومی با سازمان تاکسیرانی است، از این رو با قاطعیت اعلام می کنم که تاکسیرانی هیچگونه نظارتی بر مسافربرهای اینترنتی ندارد و البته مجوز فعالیت آنها نیز توسط وزارت صنعت و معدن و کسب و کارهای فضای مجازی صادر شده است.

منوچهری با بیان اینکه پدیده مسافربرهای شخصی اینترنتی نوظهور است، افزود: حدود دو سال پیش در کشور و از یک سال پیش در اصفهان این مسافربرها فعالیت خود را آغاز کرده اند و به واسطه همین اتفاق، درگیری‌های قانونی به وجود امده که تاکنون حل نشده است.

وی تاکید کرد: شهرداری باید از نظر قانونی حمایت شود تا بتواند به موضوع مسافربرهای اینترنتی ورود پیدا کند چرا که این سازمان در مدیریت جدید قصد ندارد مشکلات به ارث رسیده حمل ونقل را به مدیران بعدی انتقال دهد.

رفع مشکل مسافربرهای شخصی اینترنتی عزم ملی می‌خواهد

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان تصریح کرد: کارگروهی در سازمان تاکسیرانی اصفهان برای بررسی فعالیت مسافربرهای اینترنتی تشکیل شده، اما تا عزم ملی نباشد مشکل حل نخواهد شد چرا که تاکسیرانی یک ضلع، شهروندان ضلع دوم و قوه قضاییه ضلع سوم است.

وی ادامه داد: موضوع مسافربران شخصی اینترنتی فراسازمانی است، با این حال اقدامات قانونی را پیگیری می‌کنیم.

منوچهری با بیان اینکه طی چند ماه اخیر در این راستا بالغ بر  ۱۶ مکاتبه قانونی با قوه قضاییه، فرمانداری و وزارت صنعت و معدن انجام شده است، گفت: باید از سوی مدیریت شهری موضوع فراسازمانی دیده شود.

وی با تاکید بر اینکه تاکسی‌های زرد رنگ پلاک «ت» به زودی درقالب اپلیکیشن اینترنتی شروع به فعالیت می‌کنند، اظهارکرد: در صدد هستیم به این موضوع ورود پیدا کنیم تا بخشی از سهم تاکسی اینترنتی را رانندگان خودروها زرد پلاک «ت» بگیرند، بر همین اساس ۱۳ نفر به عنوان نماینده رانندگان انتخاب شدند تا پیگیر بحث تاکسی‌های اینترنتی باشند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان تاكسيراني اصفهان ستاد مهر سرويس مدارس اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پروژه ساخت ۱۶ نیروگاه خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۶ مدرسه در حال بهره برداری است، که از این تعداد ۷ نیروگاه در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی امروز به صورت همزمان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس این سازمان، در آیین بهره برداری همزمان از ۷ نیروگاه خورشیدی پشت بام مدارس در ۶ استان کشور، که با افتتاح دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم مجهز با این فناوری برگزار شد، اظهار داشت: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش آموزان درجهت استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، اذعان داشت: از آنجا که سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین هستند و در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، استفاده از نیروگاه های خورشیدی ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری، سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی با اشاره به این که بسیاری از مدارس در موضوع سرانه دانش آموزی دچار مشکل هستند، یادآورشد: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیرهایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری گذاشته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند. در حال حاضر ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

وی تصریح کرد: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده اند که از این تعداد نیروگاه‌های ۵ مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا ان شاء الله این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

خان محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری می‌شود و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق نیز در این مراسم با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

گفتنی است همزمان با بهره برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه خیّری به همت حاج حبیب الله زیرک و به یاد پدر مرحومش، حاج غلامرضا زیرک با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان و از محل اعتبارات ملی، استانی و طرح شهید سلیمانی (ره) به ثمر نشسته است.

مدرسه زیرک در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای ۳هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استانداردهای روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس، ۱۱ اتاق اداری و جنبی، سه کارگاه و آزمایشگاه و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۲۸۰ مترمربع است. در کنار این مدرسه، یک سالن ورزشی ۶۱۵ مترمربعی نیز احداث گردیده تا علاوه بر ارائه خدمت به دانش آموزان عزیز، در غیر ساعات آموزشی نیز پذیرای مردم باشد.

بر اساس ظرفیت‌های موجود، مدرسه حاج غلامرضا زیرک به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی نیز مجهز است که این سامانه‌ها بر اساس نرخ مصوب سال ۱۴۰۲ می‌توانند در هر ماه مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال برای این مدرسه مُعظم ایجاد درآمد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان